Adverteren

5 Redenen om te adverteren

1. Kwalitijd en aandacht
Adverteren in LEK Magazine kost niet minder dan adverteren in andere regionale media. Dat willen we ook niet. Een magazine als LEK kun je namelijk alleen maken als je kwaliteit levert aan je lezers en voor je adverteerders. Dus nemen we ook de tijd voor onze advertorials. Goede, pakkende teksten en mooie, indringende beelden. En we schrijven alleen vanuit oprechte interesse. Dat voelt de lezer en die neemt vervolgens de tijd om te lezen. Daarom kost adverteren bij ons niet minder, maar is het wel voordeliger, omdat we onze lezers echt bereiken.

2. Geen brievenbussen: lezers!
Een hoge oplage betekent niet automatisch veel lezers. Veel van wat er door de brievenbus glijdt, gaat linea recta naar de papierbak. Uit onderzoek door Grof Geschut, het studentenbureau van de Fontys Hogeschool voor Communicatie, blijkt dat ruim 80% van de ontvangers van LEK Magazine het blad ook echt leest! LEK Magazine belandt dus vaker op het toilet dan in de kattenbak.

3. Creativiteit, geen gekkigheid
LEK Magazine doet dingen die anderen niet doen. In het magazine zelf, maar ook daarbuiten. We stonden bijvoorbeeld op de Winterfair van de Vrijstadmarkt, organiseerden lezingen tijdens het Spoelfestival, LEKtures. Al die dingen doen we omdat we meer zijn dan het zoveelste blad dat huis aan huis worden bezorgd.

Welke drie woorden worden door onze lezers het meest genoemd als ze LEK Magazine mogen typeren? Kwaliteit, mooi en informatief! Je begrijpt dat we daar trots op zijn

4. Geloof ons niet, geloof onze adverteerders
Over terugkerende klanten gesproken, wist je dat we adverteerders hebben die al vanaf de allereerste LEK elk nummer hebben meegedaan? En dat 95% van onze adverteerders LEK Magazine zelf ook leest? Want zij noemden informatief, origineel en verfrissend aan Grof Geschut de woorden die het meest van toepassing zijn op LEK Magazine. Zij zijn er van overtuigd dat dat een goede omgeving is om zelf ook met je eigen boodschap te staan.

Onze advertorials zijn maatwerk; goede foto’s, redacteuren die de tijd nemen om een goed, leesbaar stuk te schrijven. En als het nodig is om er ook wat extra online aandacht aan te besteden, dan kan dat gewoon ook.

5. Voor ons, door ons
LEK Magazine brengt onze regio een beetje samen. De schrijvers, fotografen, kunstenaars, illustratoren en onderzoekers die LEK Magazine maken, werken en wonen hier zelf ook met plezier. Allemaal enthousiast om uit te dragen hoeveel moois er te vinden is in de Betuwe. We zijn op de hoogte van wat hier speelt en delen dat graag met onze lezers.

En dat zijn nog maar 5 redenen waarom je moet adverteren in LEK Magazine. Adverteren doe je niet voor ons, dat doe je voor jezelf én voor je regio.

Er zijn verschillende mogelijkheden. Wij vertellen je graag wat we voor jou kunnen doen: post@lek-magazine.nl. Of bel even, net zo makkelijk: 06-41215583