Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Dwarsfluitdag

16 februari @ 13:00

Fluitisten uit het hele land kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de Dwarsfluitdag die op zaterdag 16 februari 2019 in Culemborg wordt georganiseerd. Deze dwarsfluitdag vindt plaats in De Brede School aan de Zijderupsvlinderlaan 2 te Culemborg en duurt van 13:00 tot 17:30 uur.

Iedereen die dwarsfluit speelt, jong of oud, beginner of (ver-)gevorderd, kan meedoen. Elke fluitist wordt ingedeeld in een passende groep die met docenten Charlotte Stelder, Iris van der Wardt en Marilou Krouwel werkt aan mooie en sprankelende fluitmuziek. Ook  vormen alle deelnemers samen een groot fluitorkest, waarbij ook de mogelijkheid is om de piccolo, altfluit of basfluit te bespelen. De deelnamekosten van deze muzikale dag bedragen €10,00. Om 16:45 uur vindt er een afsluitend concert plaats, waarbij de fluitisten zullen optreden. Geïnteresseerden zijn hierbij van harte welkom, toegang vrij.

De professionele docenten behandelen diverse onderwerpen met betrekking tot het dwarsfluitspel, en delen graag hun enthousiasme voor het instrument en speelplezier met anderen. Charlotte Stelder is docente bij KunsteducatieCulemborg (KEC), Iris van der Wardt geeft les bij muziekvereniging “Pieter Aafjes” in Culemborg, en in Ingen, Rhenen, Elst en Beusichem. Marilou Krouwel is docente in Everdingen, Leerdam en Vianen.

Voor aanmelden en meer informatie: Marilou Krouwel – m.krouwel@casema.nl

Gegevens

Datum:
16 februari
Tijd:
13:00
Website:
https://www.mariloukrouwel.nl/dwarsfluitdag-culemborg

Locatie

Brede School West
Zijderupsvlinderlaan 2
Culemborg,
Website:
http://www.bsculemborg.nl