Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Roon Staal

21 juni @ 20:00

Zanger-pianist Roon Staal geeft een concert in de Oud Katholieke Kerk te Culemborg. Ontdaan van glamour en show wisselt hij met behulp van zijn soepele tenor-stem zeggingskracht en inhoud af met tedere melodieën en dan weer royaal pianospel.

Staal zingt en begeleidt zichzelf op de piano en speelt op zijn concerten eigen werken zoals Promise, Als Je Mij Zoekt en Weet Waarom Je Leeft afgewisseld met bekende songs van o.a. The Beatles, Paul Simon, John Denver of van Nederlandse grond en het meer klassieke Pie Jesu gecomponeerd door Andrew Lloyd Webber. Nieuw in het repertoire zijn o.a. The Sound Of Silence van Simon & Garfunkel en Across The Universe van John Lennon. Daarnaast zal ook het meer klassieke Pie Jesu, gecomponeerd door Andrew Lloyd Webber ten gehore worden gebracht.

Kaarten voor het concert zijn te bestellen via www.roonstaal.com of via tel.nr. 06-30025992. De toegangsprijs is € 17,50. Het concert begint om 20.00 uur. De locatie is een half uur voor aanvang van het concert geopend.

 

U bent van harte welkom!

Gegevens

Datum:
21 juni
Tijd:
20:00

Locatie

Oud-Katholieke Kerk
Varkensmarkt 18-20
Culemborg,
Website:
culemborg.okkn.nl