Mogelijkheden

 

Er zijn verschillende mogelijkheden om in LEK te verschijnen:

Een advertentie
Bij LEK kun je adverteren op een hele of een halve pagina. Een advertentie kun je kant en klaar aanleveren, maar wij kunnen een advertentie ook voor je schrijven en vormgeven. Hiervoor rekenen we een vriendelijk tarief.

Een advertorial
Een artikel waarin wij een interessant verhaal vertellen over jou en je bedrijf. Heb je een bijzonder beroep, een passie of  wil je laten zien wat er bij jullie allemaal mogelijk is? Wij denken graag mee om er een aantrekkelijk portret van te maken. Bovendien komt onze professionele fotograaf langs om een sprekende en opvallende foto te maken. Zo’n artikel kun je goed gebruiken als promotie van je bedrijf. De foto en een pdf van het artikel krijg je na verschijnen digitaal toegestuurd zodat je die kunt gebruiken voor jouw eigen promotie én je ontvangt 15 magazines om zelf uit te delen aan je klanten en relaties. Extra edities van LEK zijn bij te bestellen.

Musthaves
Een originele pagina met een zestal producten die in jouw bedrijf te vinden zijn. Van de musthaves pagina is er in ieder LEK Magazine maar één.

Het recept
Heb jij een geweldig lekker gerecht op de kaart staan en wil je dat graag delen met de LEK lezers? Dat kan! Je komt dan in een fameus rijtje restaurateurs te staan.

Een redactioneel artikel
Er zijn altijd leuke en interessante onderwerpen te bedenken waar de redactie graag over schrijft: een wandelroute die wij zelf uitproberen, een interview met een bekende of minder bekende Culemborger of een pagina met opvallende statistieken over de inwoners van de stad. De historische vereniging Voet van Oudheusden zorgt voor mooie verhalen over de geschiedenis van Culemborg en de Natuur en Vogelwacht levert een bijdrage over de natuur in en om Culemborg. Ideeën genoeg.

De voordelen van LEK Magazine

  • groot bereik! LEK Magazine wordt goed gelezen en bewaard!!
  • goed geschreven bedrijfsportretten en artikelen
  • professionele fotografie en aantrekkelijke vormgeving
  • oplage 17.500 exemplaren
  • huis-aan-huis bezorgd in Culemborg, Beusichem, Buren, Acquoy, Everdingen en Zijderveld en gaat met de post mee, zodat LEK niet ingevouwen in een krant of pakket folders in de brievenbussen terecht komt.
  • op de balie op openbare plekken en bij adverteerders

De tarieven voor een advertentie of een advertorial vind je hier.

Even overleggen? Bel: 06-41215583