Over LEK

LEK Magazine informeert en inspireert over alles wat met Culemborg en omstreken te maken heeft. Er is veel aandacht voor ondernemers, maar ook voor cultuur, natuur en recreatie in en rondom Culemborg.

Je leest verhalen over de mensen, over bedrijven, interessante inwoners, recepten van gerechten waar wij graag voor omrijden, verhalen over de historie en de natuur in en om de stad. En natuurlijk een agenda met voorstellingen en evenementen die de komende weken de moeite waard zijn.

LEK Magazine is er voor mensen die in Culemborg en omstreken wonen en/of werken én graag verrast willen worden over de veelzijdigheid van de eigen stad. LEK is er ook voor mensen die Culemborg en de omgeving bezoeken, of die van plan zijn zich hier te vestigen en meer willen weten dan er op het eerste gezicht te vinden is. Een geïnteresseerde doelgroep, die door het magazine met gerelateerde producten en diensten bediend gaat worden.

LEK Magazine wordt met veel zorg en aandacht gemaakt door Culemborgse vakmensen: vormgevers, tekstschrijvers, fotografen, illustratoren, historici, biologen, kunstenaars en andere deskundigen.

LEK Magazine verschijnt vier keer per jaar: in maart, juni, september en december, in een oplage van 17.500 exemplaren en wordt huis aan huis bezorgd in Culemborg, Beusichem, Buren, Everdingen Zijderveld en Acquoy én ligt op verschillende plaatsen in de stad.

LEK Magazine wordt gemaakt door de deRealiseerders.