Club sandwich

Een club sandwich maken is niet heel ingewikkeld. Gebruik lekker brood en verse ingrediënten en het kan eigenlijk niet mis gaan. Veel lastiger is het om het allemaal een beetje netjes op te eten. Vincent van ’t Veerhuys heeft de ultieme tip: eet de club sandwich laagje voor laagje.

3 witte boterhammen
2 plakken oude kaas
2 plakjes gerookte kip
2 plakjes krokant gebakken bacon
beetje Hellmann’s mayonaise
reepjes ijsbergsla
2 plakjes tomaat
2 plakjes komkommer
1 gebakken eitje

Toast de boterhammen licht. Leg een boterham op een bord en besmeer deze met wat mayonaise,  beleg vervolgens met beetje sla, oude kaas, kip en bacon en leg er de tomaat op. Leg de volgende boterham erop en beleg deze op dezelfde wijze als de eerste, maar eindig met komkommer in plaats van tomaat. Vergeet de mayo niet. Hier bovenop leg je de derde boterham en daarbovenop weer het gebakken eitje.  Zet de club sandwich vast met een prikker. Lekker erbij zijn frieten of wat chips.

’t Veerhuys
Veerweg 7
4112 PC Beusichem
0345 – 501 449
www.veerhuys.eu